RESTAURANT BRASSERIA EL RACÓ plaça del bó-bó, 5 tel. 938 350 479

els postres

EN IMATGES

Com no pot ser d’altre manera els nostres postres, tots d’elaboració pròpia, gairebé d’autor, destaquemel pastisset del cremallera delque tenim el registre a la propietat industrial, que te la forma de l’antiga maquina del tren cremallera de Montserrat, elaborat amb algun dels productes típics del poble, la base es el mató i també porta ou, sucre, ametlla, nata, aromes de Montserrat i crema catalana al fons del plat.

Altres postres nostres, son el flam de mató de Montserrat, el perfum, el gust, i l’aroma de Montserrat constant de tres coulants petitons un amb gust de farigola, un de romaní i l’últim d’aromes de Montserrat, acompanyats amb una bola de sorbet de mel i mató. Els canelons de pinya farcits de crema i cremats amb sucre moreno, el flam d’ou i la crema catalana de la casa, la nata amb nous de “Can Martorell”, la copa de fruits vermells de la muntanya amb xarrup de llimona i espuma de coco, pudding d’ametlla i panses amb xocolata calenta.

L’Amplia gammade gelats i xarrups: maduixa, llimona, maracuyá (fruita de la passió), pinya, coco, plàtan, cafè, nata, vainilla, Baileys, xocolata, mel i mató, romaní,farigola, etc.